reserveren

Staanplaats reserveren

Staanplaats

Aankomstdatum
Vertrekdatum
Woontype
Afmetingen
X
Electriciteit aansluiting
 
Aantal personen
waarvan t/m 2 jaar
waarvan 3 t/m 6 jaar
Huisdieren
Extra voertuig

Uw gegevens

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon
Email
Attentie!

Als u gebruik maakt van hotmail.com, outlook.com, live.com of msn.com is het mogelijk dat ons antwoord op uw reservering of vraag automatisch terecht komt in uw spam-folder (als ongewenst bericht).
Check dus ook even uw spamfolder als u vindt dat het te lang duurt voordat u antwoord krijg of gebruik eventueel een ander email-adres.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Opmerking
 

Aanbetaling

Heden overgemaakt op rekening FR76 1009 6180 7800 0245 0720 141 t.g.v. Les Lauriers Roses een bedrag zijnde 40% van het staanplaatsgeld c.q.huurbedrag, + €15,00 reserveringskosten.
Onze bankgegevens:
FR76 1009 6180 7800 0245 0720 141
BIC :CMCIFRPP
Het restant staanplaatsgeld/huurbedrag gireer ik op b.g. rekening uiterlijk 4 weken voor geplande aankomst.De gegevens verzameld op dit formulier worden door SARL Camping Les Lauriers Roses opgeslagen in een bestand m.b.t. het beheer van het klantenbestand. Deze gegevens worden 1 jaar bewaard en zijn bedoeld voor de marketingafdeling en de commerciële afdeling.
In overeenstemming met de wet "Informatique et Libertés", heeft u recht tot toegang van uw gegevens. Voor verwijdering of aanpassing van uw gegegevens kunt u contact op nemen met:
Mr Van Bemmel Andre (Manager)
lauriersroses-camping@orange.fr of info-campingleslauriersroses@orange.fr

U kunt zich om legitieme redenen ook verzetten tegen de verwerking van gegevens die op u betrekking hebben.